Košík je prázdný  |  0 Kč

Zásady ochrany osobních údajů

Společnost: Zámečnictví Pluhař s.r.o. Krkonošská 96/5, 466 06 Jablonec nad Nisou, IČO: 28690834

E-shop: www.zamecnictvi-pluhar.cz/cz/e-shop

Pro poskytování našich služeb, prodej zboží a provoz našich webových stránek zpracováváme některé osobní údaje. 

Zpracování osobních údajů upravuje zejména nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických sobo v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) („GDPR“) 

I. Zpracování osobních údajů 

A. Zpracování osobních údajů v případě použití kontaktního formuláře 

Pokud poptáváte naše výrobky a služby, budeme pracovat s vašimi kontaktními údaji, které nám sdělíte. Jedná se o vaše jméno a příjmení, adresu, telefonní číslo a e-mailovou adresu. 

Z jakého důvodu? Kontaktujeme vás přes ně pro další domluvu ohledně dodávky zboží a služeb. 

Na základě jakého právního důvodu? Jedná se o zpracování na základě čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR – jednání o smlouvě, resp. provedení opatření před uzavřením smlouvy na vaši žádost. 

Jak dlouho budeme osobní údaje uchovávat? Pokud nenavážeme další spolupráci, vaše data budeme zpracovávat nejdéle 3 roky od naší poslední komunikace. 

B. Zpracování osobních údajů v případě nákupu 

Pokud u nás nakoupíte, budeme pracovat s údaji, které nám vyplníte. Jsou to zejména fakturační údaje: jméno, příjmení, název společnosti, adresa, e-mailová adresa, telefonní číslo 

Z jakého důvodu? Osobní údaje potřebujeme zpracovat, abychom splnili naši smlouvu – dodali vám naše zboží nebo služby. Přes kontaktní údaje s vámi budeme také komunikovat ohledně stavu vaší objednávky, případně ohledně reklamací nebo vašich dotazů. 

Osobní údaje budeme dále zpracovávat pro splnění našich povinností, které vyplývají ze zákona (hlavně pro účetní a daňové účely, případně pro vyřízení reklamací atd.). 

Na základě jakého právního důvodu osobní údaje zpracováváme? Jedná se o zpracování na základě čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR – plnění smlouvy a čl. 6 odst. 1 písm. c) GDPR – plnění naší právní povinnosti. 

Jak dlouho budeme osobní údaje uchovávat? Po dobu plnění naší služby a poté 3 roky od posledního poskytnutí takové služby nebo dodání zboží. 

C. Newslettery (obchodní sdělení) 

Pokud jste nakupující zákazník a nezakázali jste nám to při nákupu, použijeme vaši e-mailovou adresu pro rozesílku našich novinek. 

Na základě jakého právního důvodu? Umožňuje nám to ust. § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti, pokud jste nám to při nákupu nezakázali. 

Jak dlouho budeme osobní údaje uchovávat? 3 roky od vašeho posledního nákupu. Z rozesílky se můžete kdykoliv odhlásit prostřednictvím e-mailu nebo nás kontaktujte na e-mailu: firma@zamecnictvi-pluhar.cz 

II. Kdo se k datům dostane? 

Vaše data zůstanou u nás. Přesto pro nás pracují některé společnosti nebo jiné osoby, které se k datům dostanou proto, že nám pomáhají s chodem našeho e-shopu. Jsou to: 

  • provozovatel e-shopové platformy: Martin Havelka, Brno, mobil: 603 950 101, e-mail:martin@webdilna.com IČ: 88091741 
  • společnost podílející se na dopravě zboží: RSC Logistics, logistické družstvo, Masarykovo nábřeží 2018/10, 120 00 Praha 2 – Nové Město 
  • společnost podílející se na expedici plateb: ComGate Payments, a.s., Gočárova třída 1754 / 48b, 500 02 Hradec Králové 
  • poskytovatel e-mailingové služby: ECOMAIL.CZ, s.r.o., Na Zderaze 1275/15, Praha 2, 120 00, IČO: 02762943, DIČ: CZ02762943 
  • marketingová agentura: Ing. Iva Hujerová, e-mail: iva@ivahu.cz, telefon: +420 792 362 659, Hluboká 3978/5, Jablonec nad Nisou, 466 04, IČ: 09798854 

Osobní údaje zpracováváme pouze na území Evropské unie. 

III. Co byste dál měli vědět 

V naší společnosti nemáme jmenovaného pověřence pro ochranu osobních údajů. 

V naší společnosti nedochází k rozhodování na základě automatického zpracování či profilování. 

Pokud byste měli k osobním údajům otázky, kontaktujte nás na e-mailové adrese firma@zamecnictvi-pluhar.cz nebo zavolejte na tel. č. 483 316 641 

IV. Vaše práva v souvislosti se zpracováním osobních údajů 

Nařízení GDPR vám dává mimo jiné právo obrátit se na nás a chtít informace, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a nechat je aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování, můžete požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů, požadovat po nás v určitých situacích výmaz osobních údajů a v určitých případech máte právo na jejich přenositelnost. Proti zpracování na základě oprávněného zájmu lze vznést námitku. 

Pokud si myslíte, že s daty nenakládáme správně, máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, případně se se svými nároky obrátit na soud. 

Tyto podmínky jsou účinné od 1. 9. 2021 

Nezávazná kalkulace zdarma

Zaujali vás některé naše realizace? Potřebujete nové schodiště, zábradlí, oplocení nebo vjezdovou bránu? Pošlete nám nezávaznou poptávku. Stačí popsat vaše požadavky a my vás budeme kontaktovat.

poslat dotaz